Nu är det full fart på Kuckeliku Undersökningar AB

Och då menar vi verkligen full fart, eftersom vi som bäst håller på med en stor undersökning åt Rally Sweden. Som du säkert känner till, körs Rally Sweden 7 – 10 februari och är en av de största folkfesterna vi har här i Värmland. Rally Sweden har tagit hjälp av Kuckeliku Undersökningar för att få ett samlat helhetsbegrepp hur tävlingen upplevs och hur man eventuellt kan förbättra den till kommande år. Det innebär att ett stort antal undersökningar kommer att genomföras, både som webbenkäter men också muntligt.

Vi kommer att fråga publiken, företagsgäster, restauranger, affärer, hotell, funktionärerna, TV, radio, tidningar, sponsorer och inte minst de åtta inblandade kommunerna om allt rörande Rally Sweden 2013 och aktuella kringaktiviteter. Det gäller allt från sanitära förhållanden och transporterna till och runt rallyt till hur lätt det var att komma i kontakt med funktioner och tävlingsledning.

Kuckeliku Undersökningar kommer att göra sådana här undersökningar de kommande tre åren, till att börja med.

Kommentarer inaktiverade.