Var finns vi?


Ta gärna kontakt med oss på info@kuckeliku.se eller
fyll i en intresseanmälan längre ner.

Besöksadress:
Ahlmarkshuset (sjätte våningen)
Södra Kyrkogatan 6

Visa på karta (Google Maps) >

Postadress:
Södra Kyrkogatan 6
652 24 Karlstad

Telefon: 054 – 21 53 45

E-mail: info@kuckeliku.se

Intresseanmälan

Vad vill du veta?

Vad tycker mina kunder - egentligen?Hur bra trivs mina medarbetare på företaget?Vad har vi för självbild i företaget?Hur uppfattas mitt företag av andra?Vad tyckte mina gäster/besökare om mitt event?Vad tycker kunderna om vår marknadsföring?Hur kommer min produkt/tjänst tas emot av marknaden?Hur står sig mitt företag jämfört med konkurrenterna?Jag vill veta vad en viss målgrupp tycker för att kunna ta rätt beslut.Mitt företag är ISO-certifierat och behöver därför göra en kundundersökning.Jag vill veta en annan sak (skriv i textrutan)Jag vet inte vad jag vill veta

Namn *

Företag

Telefon *

E-post *

Eventuellt meddelande


Jag accepterar att Kuckeliku Undersökningar AB lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt integritetspolicyn (öppnas i ett nytt fönster).*