Medarbetar­undersökning

En medarbetarundersökning ger svar på vad personalen tycker och tänker om företaget. Med facit i hand kan ni som företag sedan få en mer välmående arbetsplats.

Så gör vi en medarbetar­undersökning

Vi skickar ut en webbaserad undersökning via mejl till personalen. De får sedan ett visst antal dagar på sig att svara och när vi fått in alla svar sammanställer vi och visar er resultatet.

Enkelt för personalen

Genom vårt egenutvecklade verktyg får ni en medarbetarundersökning som är snabb, enkel och kostnadseffektiv. Den är enkel för medarbetarna att svara på och det skickas också ut en påminnelse strax före deadline till de som inte svarat ännu. Detta för att ni ska få så många svar som möjligt.

Visa att ni bryr er

En medarbetarundersökning mäter mående och nöjdhet hos personalen, likväl som det kan vara ett sätt att mäta engagemanget. En kontinuerlig medarbetarundersökning visar dessutom personalen att ni som företag bryr er om deras mående och tar hänsyn till deras åsikter.

Höja arbetsglädjen – och resultatet

Personal som mår bra presterar också bättre, det är ingen hemlighet. Att ta reda på vad personalen tycker är mycket viktigt och kommer i slutändan höja arbetsglädjen och även ert arbetsresultat.

Vad kostar en medarbetar­undersökning?

Vi skickar gärna ut en offertförfrågan. Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så återkommer vi.

Liknande undersökningar

Vår vanligaste form av undersökning. Ger ovärderlig information om era kunders förväntningar, behov och tillfredsställelse kring företagets tjänster och produkter.

Tar exempelvis reda på när, var och hur en produkt eller tjänst ska lanseras för att kunna få bästa möjliga genomslagskraft.

Ett viktigt redskap i varumärkesarbetet. Ger svar på bland annat åsikter och attityd samt vilken kännedom som finns kring varumärket och hur det står sig mot konkurrenter.